گیــــلان تــایــپ


  دانلود مقاله فرجام خواهی و حقوق مدنی چکیده فرجام‌ یکی از طرق شکایت از حکم است و چون مرجع آن دادگاه عالی‌تری است که صادر کننده حکم نبوده از این رو عدولی نیست. تصحیحی نیز نمی‌باشد بر

تماشای جزئیات بیشتر

! ما میدانیم شما چه چیزی نیاز دارید


گیلان تایپ با همکاری تایپیست ها و مترجمان با تجربه سعی در این دارد که بهترین و با کیفیت ترین کار را برای کسانی که به ما اعتماد کرده اند در سریع ترین زمان ممکن تحویل داده و اعتماد بیشتری را کسب نماید. انجام کلیه خدمات تایپ و ترجمه با کمترین قیمت و در کمترین زمان ! متون خود را جهت تایپ و یا ترجمه از طریق ایمیل یا تلگرام ما که در منوی ارسال سفارش می باشد ارسال کنید.

! شروع کن

خدمات ما نسبت به شما


طرحی از جنس الماس

تمامی طراحی ما استاندارد بوده و با بهترین کیفیت عرضه میشود

ارسال سفارشات

ارسال سریع سفارشات شما کمتر از یک هفته

تغییر در طراحی

شما میتوانید بعد از سفارش خود تغییراتی در طرح خود ایجاد کنید

ساخته شده توسط عشق

تمامی محصولات ما تمام عشق ساخته شده اند

بانک مقاله و آموزش نکات ورد، word، آفیس
مقاله فرجام خواهي در حقوق مدنی

 

دانلود مقاله فرجام خواهی و حقوق مدنی

چکیده
فرجام‌ یکی از طرق شکایت از حکم است و چون مرجع آن دادگاه عالی‌تری است که صادر کننده حکم نبوده از این رو عدولی نیست. تصحیحی نیز نمی‌باشد برای این‌که دیوان کشور رسیدگی را تجدید نمی‌کند و وارد در ماهیت نمی‌شود و حکم مجددی نمی‌دهد که جانشین حکم دادگاه  بشود.
  چرا که حاصل کار دیوان عالی کشور فقط نقض یا ابرام حکمی است که برای دعوا صادر شده است، بدین معنی که در حکم نظر کرده و مشخص می‌کند که رأی دادگاه مطابق قانون صادر شده یا خیر.
مهلت فرجام خواهی برای افراد مقیم ایران 20 روز برای افراد مقیم خارج دو ماه می‌باشد. در صورتی که محکوم علیه متعدد باشند و حتی فقط یک نفرشان ساکن خارج باشد برای همه 2 ماه مهلت فرجام‌خواهی وجود دارد.
موارد نقض حکم یا قرار در دیوان عالی 1- عدم صلاحیت ذاتی دادگاه 2- عدم صلاحیت محلی به شرطی که به آن ایراد شده باشد. 3- عدم رعایت اصول دادرسی و قواعد آمره و حقوق اصحاب دعوا به شرطی که به آن ایراد شده باشد. 4- آرای مغایر با یکدیگر، بدون سبب قانونی 5- در صورت نقص تحقیقات یا عدم توجه به دلایل و مدافعات طرفین. 6- ثبوت عدم صحت مدارکی که مبنای رأی بوده است. 7- اگر دعوا ناشی از قرارداد بوده و مفاد سند یا قانون مربوط به آن قرارداد معنای دیگری غیر از معنای مورد نظر دادگاه صادر کننده رأی داشته باشد.
آراي قابل فرجام مطابق قانون آيين دادرسي مدني مصوب 1379 به آراي كه از دادگاهاي بدوي صادر مي شود و قابل فرجام است و آرايي كه از دادگاهاي تجديد نظر صادر شده و قابل فرجام است تقسيم  مي شود كه در دو مبحث به صورت مجزا بيان خواهد شد.

برای خواندن بقیه مقاله بفرمایید ادامه ....

 

عضویت شما در کمتر از 30 ثانیه
براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد

اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
کد امنیتی رفرش

همین حالا ما را لمس کنید


. آیا شما برای ایجاد پروژه جدید با ما آماده هستید ؟ خیلی خوب . از طریق ایمیل و شماره تماس با ما درمیان بگذارید
ما در اسر وقت به سفارش شما رسیدگی میکنیم

123-456-6789