گیــــلان تــایــپ


مقایسه اثر باندپیچی بر قدرت عضلات چرخاننده داخلی و خارجی در بیماران مبتلا به بی‌ثباتی عملکردی مزمن مچ پا چکیده: هدف: سندرم پیچ‌خوردگی خارجی مچ پا یکی از شایع‌ترین صدمات

تماشای جزئیات بیشتر

! ما میدانیم شما چه چیزی نیاز دارید


گیلان تایپ با همکاری تایپیست ها و مترجمان با تجربه سعی در این دارد که بهترین و با کیفیت ترین کار را برای کسانی که به ما اعتماد کرده اند در سریع ترین زمان ممکن تحویل داده و اعتماد بیشتری را کسب نماید. انجام کلیه خدمات تایپ و ترجمه با کمترین قیمت و در کمترین زمان ! متون خود را جهت تایپ و یا ترجمه از طریق ایمیل یا تلگرام ما که در منوی ارسال سفارش می باشد ارسال کنید.

! شروع کن

خدمات ما نسبت به شما


طرحی از جنس الماس

تمامی طراحی ما استاندارد بوده و با بهترین کیفیت عرضه میشود

ارسال سفارشات

ارسال سریع سفارشات شما کمتر از یک هفته

تغییر در طراحی

شما میتوانید بعد از سفارش خود تغییراتی در طرح خود ایجاد کنید

ساخته شده توسط عشق

تمامی محصولات ما تمام عشق ساخته شده اند

مقایسه اثر باندپیچی بر قدرت عضلات چرخاننده داخلی و خارجی در بیماران  مبتلا به بی‌ثباتی عملکردی مزم
بانک مقاله و آموزش نکات ورد، word، آفیس
مقایسه اثر باندپیچی بر قدرت عضلات چرخاننده داخلی و خارجی در بیماران مبتلا به بی‌ثباتی عملکردی مزم

مقایسه اثر باندپیچی بر قدرت عضلات چرخاننده داخلی و خارجی در بیماران

مبتلا به بی‌ثباتی عملکردی مزمن مچ پا

چکیده:

هدف: سندرم پیچ‌خوردگی خارجی مچ پا یکی از شایع‌ترین صدمات مفصل مچ پا می‌باشد که 85 درصد کل پیچ‌خوردگی‌های این مفصل را تشکیل می‌دهد. پیچ‌خوردگی خارجی حاد مچ پا باعث صدمه به ساختارهای خارجی مفصل خصوصاً لیگامان‌ها و کپسول می‌شود. عوامل متعددی در ایجاد بی‌ثباتی عملکردی مچ پا نقش دارند که مهمترین آن نقص قدرت عضلانی است. در بین مجموعه عضلات مچ پا، عضلات اینورتور و اورتور با انقباض کانستریک[1] و اکسنتریک[2] خود در ایجاد ثبات دینامیک مفصل نقش دارند یکی از روش‌های غیرتهاجمی در درمان بی‌ثباتی‌ها استفاده از باندپیچی است. هدف از این پژوهش بررسی تأثیر باندپیچی بر روی قدرت عضلات مجموعه مچ پا در بیماران مبتلا به بی‌ثباتی عملکردی مزمن مچ پا می‌باشد.

روش بررسی: در تحقیق حاضر با استفاده از دستگاه ایزوکینتیک[3] Biodex ابتدا قدرت دو گروه عضلات اینورتور و اورتور در افراد سالم و بیمار مقایسه گردید. بدین صورت که حداکثر گشتاور کانسنتریک و اکسنتریک این عضلات در دو سرعت 60 و 120 درجه بر ثانیه بصورت تصادفی اندازه‌گیری و پس از نرمال کردن نسبت به وزن بدن، حداکثر گشتاور محاسبه گردید.

سپس مچ پای بیماران مطابق با روش Gibney بانداژ گردید و مجدداً حداکثر گشتاورها مانند آنچه ذکر شد اندازه‌گیری گردید.

 

 

 

دنباله مقاله  در ادامه مطلب ....

 

 

 

عضویت شما در کمتر از 30 ثانیه
براي نمايش ادامه اين مطلب بايد عضو شويد !
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد

اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

همین حالا ما را لمس کنید


. آیا شما برای ایجاد پروژه جدید با ما آماده هستید ؟ خیلی خوب . از طریق ایمیل و شماره تماس با ما درمیان بگذارید
ما در اسر وقت به سفارش شما رسیدگی میکنیم

123-456-6789