دانلود مقاله حضرت فاطمه (سلام الله عليها) كوثر بيكران حق چكيده: راجع به شخصيت والاي حضرت فاطمه (س) بيش از پنجاه آيه قرآن تأويل و تفسير شده است. اين نوشتار تحت
تماشای جزئیات بیشترگیلان تایپ با همکاری تایپیست ها و مترجمان با تجربه سعی در این دارد که بهترین و با کیفیت ترین کار را برای کسانی که به ما اعتماد کرده اند در سریع ترین زمان ممکن تحویل داده و اعتماد بیشتری را کسب نماید. انجام کلیه خدمات تایپ و ترجمه با کمترین قیمت و در کمترین زمان ! متون خود را جهت تایپ و یا ترجمه از طریق ایمیل یا تلگرام ما که در منوی ارسال سفارش می باشد ارسال کنید.
! شروع کنتمامی طراحی ما استاندارد بوده و با بهترین کیفیت عرضه میشود
ارسال سریع سفارشات شما کمتر از یک هفته
شما میتوانید بعد از سفارش خود تغییراتی در طرح خود ایجاد کنید
تمامی محصولات ما تمام عشق ساخته شده اند
چكيده:
راجع به شخصيت والاي حضرت فاطمه (س) بيش از پنجاه آيه قرآن تأويل و تفسير شده است. اين نوشتار تحت عنوان فاطمه كوثر بيكران حق به رشته تحرير درآمد و نگارنده در پي آن است كه با استفاده از سوره مباركه كوثر، گذري بر شخصيت و عظمت و فضايل والاي حضرت صديقه كبري (س) داشته و عناويني از قبيل پيشگويي و اعجاز سوره، معني و مراد كوثر، وجوه نامگذاري فاطمه زهرا (س) به كوثر، ارتباط كوثر محمدي با كوثر بهشتي، فاطمه به عنوان حقيقتي يكدانه در عالم خلقت، مورد بحث قرار گرفته و سپس فاطمه زهرا (س) بعنوان برترين و جامعترين الگو عالم بشريت در همه ابعاد زندگي (سجاده بندگي، جلوهگاه وارستگي، عرصه وظايف خانوادگي، حيا، عفاف، حجاب، ايثار، انفاق، ساده زيستي و جبهه فرهنگي، سياسي....) براي همه عصرها، نسلها معرفي و در نهايت به يكي از ضروريترين عرصه كه بايستي به فاطمه زهرا (س) اقتداء كرد يعني عرصه دفاع از حريم ولايت و امامت و استمرار آن يعني ولايت فقيه در عصر غيبت امام زمان (عج) اشاره گرديد؛ چه اينكه فاطمه زهرا (س) همچون كوثر بيكران الهي به عنوان اسوه و الگوي بينظير هميشه سرسبز و حيات بخش استمرار داشته و درس و عبرتي براي همه عصرها و نسلها در طول تاريخ خواهد بود.
مقدمه:
سخن گفتن از شخصيت بينظير فاطمه (س) شم بهشتي ميخواهد، چه اينكه پيامبر خدا فرمود:
كلما اشتقت الي رائحه الجنه شممت رائحه ابنتي فاطمه. 1
هر زمان مشتاق بوي بهشت ميشوم دخترم فاطمه (س) را ميبويم و بوي بهشت از او استشمام ميكنم.
و در روايتي كه فريقين بر آن تأكيد دارند پيامبر خدا (ص) در شب معراج از بهشت عبور ميكرد، جبرئيل امين از ميوه درخت طوبي به آن حضرت داد و هنگامي كه به زمين بازگشت نطفه فاطمه (س) از آن ميوه بهشتي منعقد شد.2 كوثري كه عطاي ويژه الهي است. موجودي كه زهره سماء و زهراي زمين است. چهرهاي كه ثمر نتيجه هستي است. بانويي كه در شمار معصومين است.3 خود معصومه، پدر معصوم، شوهر معصوم، فرزندان معصوم ميباشند.
بانويي كه محبت و ولايت او و خاندان او مزد رسالت و از فرائض ديني بشمار ميآيد.4
صديقه طاهرهاي كه مظهر رضاي الهي و غضب ربوبي است.5
و مدال افتخار سيده نساءالعالمين را در فرآينش به خود اختصاص داده است6. بانويي كه امام صادق (ع) فرمود:
و هي الصديقه الكبري و علي معرفتها دارت القرون الاولي.
او صديقه كبري است كه بر محور شناخت او قرنهاي گذشته دور زده است.7
اگر چه پيرامون شخصيت آسماني بانوي بانوان جهان حضرت فاطمه زهرا (س) بسي كتابها نگاشته شده و فراون سخن رانده شده است، اما گويا اگر هزاران برابر آن نيز قلم زده شود و سخن گفته شود باز قطرهاي در مقابل اقيانوس بيكرانة فضيلتهاي حضرتش ميباشد.
و به تعبير حكيمانه حضرت آيت الله جوادي آملي، گفتار و نوشتار هر چه بلند و پر معنا و نغز و رسا باشد، توان معرفي شخصيتي كه اصلش از عالم ملكوت و شاخ و برگش در جهان ناسوت گسترده است را ندارد8. عارفي همچون حضرت امام خميني ره با آن جايگاه علمي و عرفانياش از درك عظمت و مقام والاي حضرت زهرا (س) اظهار عجز و ناتواني كرد و فرمود: هر كس با هر بينش درباره او سخن گفته است از عهدة ستايش او بر نيامده است. چونكه دريا را در كوزهاي نتوان گنجاند9.
فضل زهرا را بشر كي توان احصا كرد
قطره را قدرت نباشد وصف از دريا كند
و من خود را قاصر ميدانم در مورد حضرت صديقه ذكري كنم10. فاطمه به مرتبهاي رسيده است كه دست همه از او كوتاه است. حضرت فاطمه يك فرد معمولي نبود بلكه يك موجود ملكوتي است كه در عالم به صورت انسان ظاهر شده است. موجودي الهي جبروتي در صورت يك زن ظاهر شده است.
زن كه تمام خاصههاي انبياء در اوست، زني كه اگكر مرد بود نبي بود، زني كه اگر مرد بود جاي رسول الله (ص) بود11.
ما را كجا به كوي تو ممكن بود وصول
كانجا خيال را نبرد قدرت نزول
در وصف ذات پاك و كرامات بيحدت
گرديده نطق الكن و حيران شـود عقـول12
مقام معظم رهبري مدظلهالعالي هم فرمود:
براي انسانهاي كوچكي مثل من خيلي دشوار است كه بخواهند دربارة آن عظمت سخن بگويند. ما خيال و يك تصوير و يك نقش در ذهنمان ميگذرانيم، اين كجا و واقعيتها و حقيقتها كه بسي عظيمتر از ذهن است كجا- واقعاً دختر پيامبر معماي ناگشوده ذهن بشر و معارف بشري است، حقيقتاً براي ذهن قاصر ما، آن علو درجه معنوي و ملكوتي ام الائمه- النجباء (س) قابل درك نيست و به قدر فهم خود ممكن است شمهاي از رشحات را درك كنيم13.
آري فاطمه مجهوله القدر است همانگونه كه مخفيه القبر است14. منزلت و قدر او مجهول و نهان است همان سان كه تربت و قبر او مخفي و پنهان است. لذا آن حضرت را فاطمه ناميدهاند چونكه مردم از شناخت حقيقت او دور مانده و محروم شدهاند.
قال الصادق (ع): انما سميت فاطمه لان الخلق فطموا عن معرفتها15.
پس چه قلمي سزاوار ترسيم شخصيت ملكوتي حضرت فاطمه است، چه فكري ياراي توانايي درك فضائل او را داراست چگونه ممكن است ابعاد شخصيت آن بزرگوار در گفتار ما خاكيان محدود، جلوهگر شود. پس بايد اعتراف و اذعان نمود كه انسان نميتواند شخصيت والاي حضرت را آنگونه كه هست درك كند و تبين نمايد. و براي شناخت و معرفتي مقام والاي آن حضرت بايد از سرچشمه وحي و سخنان معصومين استمداد طلبيد، چه اينكه فاطمه را غير از خدا و رسول (ص) و ائمه (ع) نشناختند و اگر احاديثي هم از خاندان وحي رسيده به اندازه فهم مستمعان بوده، نه به اندازه مرتبت او16. و از سوي ديگر با گذشت بيش از چهارده قرن هنوز ابعاد گوناگون زندگاني حضرت زهرا (س) در اوج غربت و مظلوميت بسر ميبرد و متاسفانه زواياي زندگي او براي بشريت در هالهاي از گمنامي و ابهاد قرار دارد.
و از اينكه دست اندركاران آن كنگره نوراني قدمي در معرفي آن بانوي بزرگ اسلام گرفتهاند جاي تقدير و تشكر دارد. و اين مقاله بر آن است تا فاطمه (س) را از ديدگاه وحي معرفي نمايد. اما از آنجا كه در مورد شخصيت فاطمه (س) و جايگاه والاي آن حضرت در قرآن آيات فراوان بطور مستقيم و غيرمستقيم وجود دارد17، نظير آيات (تطهير، مودت، مباهله، ابرار، امانت، ذيالقربي، صلوات، نور، ضربالمثل، بيوت، مرجالبحرين يلتقيان، ايذاء، سوره قدر، سوره كوثر18 و...)
وليكن با توجه به اينكه تفسير و توضيح اينها در يك مقاله امكان ندارد و حق آنها اداء نميگردد. لذا آنچه در اين نوشتار ميآيد فقط تفسير و توضيح سوره مباركه كوثر در مورد عظمت بينظير فاطمه زهرا (س) بعنوان كوثر قرآن است.
اميد است اين عرض ادب و ارادات به پيشگاه پرعظمت حضرت صديقه كبري مقبول درگاه حق. و فرزندش حضرت مهدي (عج) واقع شود و گامي كوچك در معرفي حضرت بعنوان بهترين الگو براي همه عصرها و نسل ها برداشته شود.
خداوندا، ما را از بركات اين خير كثير كه به پيامبرت مرحمت فرمودهاي نصيب فرما.
بسمالله الرحمن الرحيم. انا اعطيناك الكوثر فصل لربك و انحران شانئك هوالابتر
ترجمه: اي پيامبر، مسلماً به تو كوثر (خير كثير و بركت فراوان) عطا خواهيم كرد، پس (به شكرانة اين نعمت بزرگ) براي پروردگارت نماز بخوان و شتر قرباني كن- مسلماً دشمن تو ابتر و بلاعقب است.
. آیا شما برای ایجاد پروژه جدید با ما آماده هستید ؟ خیلی خوب . از طریق ایمیل و شماره تماس با ما درمیان بگذارید
ما در اسر وقت به سفارش شما رسیدگی میکنیم
123-456-6789